• Mikah Meyer

National Park Week Tips!

Updated: Apr 23

With National Parks reopened, this year's #NationalParkWeek is like none before! So to help you enjoy our national parks safely, I've used my experience from visiting all 400+ NPS sites in one giant nonstop journey, to guide you to the best parks to stay safely distanced during COVID times and have a beautiful experience!


Here's my interactive map of all 400+ sites so you can find the park nearest you! If you found this blog from my Instagram tips for Schwinn Bikes (video below), scroll down for links to each park I mentioned--to see current hours etc. on their official NPS website.


If you want a grand presentation using all my parks knowledge, write me here and I'll come answer your questions and present live or virtually for your company, non-profit, college, or other organization!



Find your nearest park with this interactive map - and check out my favorite NPS site here

Don't forget to wear your Outside Safe Space pin or sticker whenever you're outdoors to help make our outside spaces welcoming to all adventurers!


Schwinn Instagram Story locations (in order):


1. Question: Wisconsin - Answer: Apostle Islands National Lakeshore & Pictured Rocks National Lakeshore


2. Question: Georgia - Answer: Cumberland Island National Seashore


3. Question: Seattle - Answer: San Juan Island National Historical Park


4. Question: New York, NY - Answer: Governors Island National Monument


5. Question: Los Angeles - Answer: Santa Monica Mountains National Recreation Area


6. Question: Morriston, TN (Northeast Tennessee) - Answer: Chickamauga and Chattanooga National Military Park


7. Question: Virginia - Answer: Potomac Heritage National Scenic Trail


8. Question: Minnesota - Answer: Mississippi National River & Recreation Area and Voyageurs National Park


Want more biking adventures? Join me for the Bike Across Oregon next month! Learn more on the project homepage or follow along on Instagram and Facebook.


153 views

Recent Posts

See All